cscv-installateur-nieuw-vennep-slide-cv-ketels

Cv-ketel kopen met installatie in Nieuw-Vennep, Hillegom, Lisse e.o.

Naarmate uw cv-ketel ouder wordt, neemt ook de kans op storingen en de daarbij komende reparatiekosten toe. Stap daarom tijdig over naar een nieuw toestel. Bij CS Centrale Verwarming kunt u een nieuwe cv-ketel kopen inclusief deskundige installatie. Als ervaren installateur hebben wij al vele woningen in de regio Haarlemmermeer en de Bollenstreek, zoals Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom en Lisse voorzien van een betrouwbare cv-installatie.

Welke cv-ketel?

Een HR, HR combi, VR of VR combi ketel: door het grote aanbod is het voor u als consument lastig om de juiste keuze te maken. De adviseur van CS Centrale Verwarming komt daarom graag bij u langs. Afhankelijk van de grootte en ligging van uw woning, de samenstelling van het huishouden en uw wensen op het gebied van verwarming en warm water bepalen we de juiste cv-ketel. Probeer ook eens onze cv-ketel wijzer. Door het beantwoorden van een aantal vragen worden er passende cv-ketels getoond.

Doe de test

Onze merken


Intergas cv-ketel inclusief installatie vanaf €1200,-

Onze deskundige installateur plaatst voor een bedrag vanaf €1200,- een Intergas cv-ketel van topkwaliteit in uw woning.

Bekijk aanbieding

Vaillant HR-ketel inclusief installatie vanaf €1250,-

In combinatie met een onderhoudsabonnement ontvangt u nu ook gratis de Calormatic 350 kamerthermostaat en 5 jaar garantie.

Bekijk aanbieding

Cv-ketel van Remeha al verkrijgbaar vanaf €1300,-

Bij CS Centrale Verwarming maakt u nu gebruik van deze mooie aanbieding waarbij u een Remeha HR-ketel aanschaft inclusief installatie.

Bekijk aanbieding


Er zijn geen resultaten gevonden.

Installatie: 100% vakmanschap

Het vervangen en installeren van de nieuwe cv-ketel neemt meestal 6 tot 8 uur in beslag. Binnen een dag kunt u dus alweer gebruik maken van uw centrale verwarming. Na de installatie wordt er uitleg gegeven over het toestel en wordt alles netjes opgeruimd en afgevoerd. Bovendien heeft u als nieuwe eigenaar recht op 1 jaar volledige garantie/service. Na dit jaar krijgt u de aanbieding voor ons serviceabonnement. Op de cv-ketel zit standaard twee jaar fabrieksgarantie en in de meeste gevallen 15 jaar op de warmtewisselaar.

Voor het kopen van een nieuwe cv-ketel is CS Centrale Verwarming de juiste partner voor u. Onze installateur zorgt tevens voor een nette en vakkundige installatie in de Bollenstreek en Haarlemmermeer, zoals Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom en Lisse. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan!

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top