cscv-installateur-nieuw-vennep-slide-intergas-cv-ketels

Intergas cv-ketels

Intergas Verwarming is vooraanstaand producent van HR-ketels. De producten en oplossingen van dit innovatieve bedrijf worden volgens de hoogste kwaliteitsnormen door Intergas zelf ontwikkeld en geproduceerd. Intergas loopt dan ook al jaren voorop met technologische ontwikkelingen, met als voornaamste doel: in betrouwbare warmte voorzien. 

Kombi Kompakt HRE

Deze combiketel is verkrijgbaar in de CW3, CW4 en CW5 klasse. De Intergas Kombi Kompakt HRE vertegenwoordigt een nieuwe generatie HR-ketels. Een energiezuinige werking, schone verbranding en de betrouwbare techniek maakt dit de cv-ketel van de toekomst. 

HReco

De HReco is uitsluitend voorzien van zuinige en duurzame onderdelen. Het resultaat: een ongekend economisch werkende HR-ketel die het hoogst haalbare rendement bereikt. Zowel ecologisch als economisch verantwoord!

Kombi Kompakt HR

U wilt een behaaglijke warmte en weldadig warmwatercomfort, in combinatie met een zeer laag gasverbruik en een scherp prijskaartje? Dan is de Kombi Kompakt HR iets voor u. Deze serie staat voor duurzame Nederlandse topkwaliteit.

Intergas heeft voor iedere situatie een geschikte cv-ketel voorhanden, of u nu een appartement of vrijstaande woning heeft. CS Centrale Verwarming vertelt u graag welk Intergas toestel het meest geschikt is voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Neem contact op
CSCV-installateur-Nieuw-Vennep-afbeelding-cv-ketel-Intergas-1

Aanbieding:

Intergas cv-ketel vanaf €1200,- inclusief installatie

Lees meer


Top