cscv-installateur-nieuw-vennep-slide-vaillant-cv-ketels

Vaillant cv-ketels

Vaillant, toonaangevend leverancier van o.a. verwarmingsketels, biedt met een uitgebreid scala aan cv-ketels voor elke situatie het juiste toestel. U wilt ongestoord genieten van optimaal warmtecomfort maar daarbij wel verzekerd zijn van een hoog rendement en lage energiekosten. U wilt een systeem dat altijd optimaal functioneert en zeer eenvoudig is in de bediening. Het productaanbod van Vaillant is zo opgebouwd, dat er kan worden voldaan aan al deze verwachtingen.

Betrouwbaar, energiebesparend en comfortabel

Sinds 1874 is Vaillant actief in de branche voor verwarming, koeling en duurzame energie. Hierdoor heeft het bedrijf een zeer waardevolle ervaring opgebouwd.  Met een sterk productaanbod dat voor iedere mogelijke situatie een passende milieuverantwoorde oplossing biedt. De producten van Vaillant worden gefabriceerd onder de hoogste kwaliteitsnormen en zorgen daardoor voor een enorme betrouwbaarheid. Naast de betrouwbaarheid zijn de toestellen uniek door de vele comfortmogelijkheden.

Topthermostaten

Naast het primaire verwarmingstoestel is een comfortabele bediening minstens zo belangrijk. Vaillant heeft haar thermostaten zo opgebouwd, dat deze in principe zonder gebruiksaanwijzing probeemloos te gebruiken zijn. Het fraaie design, het blauw verlichte tekstdisplay en de comfortabele bediening maken de regelingen zeer gebruiksvriendelijk.

Onderstaand de verschillende energiezuinige systemen op een rij;

  • Vaillant EcoTEC Plus HR-ketel
  • Vaillant EcoTEC Classic HR-ketel
  • Vaillant ThermoCOMPACT VR-ketel als cv-ketel
  • Vaillant ThermoCOMPECT VR-ketel als combi-ketel
  • Vaillant HR Exclusief als solotoestel
  • Vaillant HR Exclusief als comfortsysteem
  • Vaillant Boilers 

Wilt u weten wat voor u de beste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op
CSCV-installateur-Nieuw-Vennep-afbeelding-cv-ketel-Vailliant-1

Aanbieding:

Vaillant cv-ketel inclusief installatie vanaf €1250,-

Lees meer


Top