cscv-installateur-nieuw-vennep-slide-ventilatie

Aanleg mechanische ventilatie in o.a. Nieuw-Vennep, Lisse en Hoofddorp

Met de goed geisoleerde woningen van tegenwoordig is er bijna geen sprake meer van natuurlijke ventilatie. Dit is echter wel belangrijk voor een gezond klimaat in huis. Ook voorkomt het vocht- en schimmelplekken. Voor een constante luchtafvoer is mechanische ventilatie een goede oplossing. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en zorgen voor een vakkundige installatie in de regio Haarlemmermeer en de Bollenstreek, zoals Nieuw-Vennep, Lisse, Hoofddorp en Hillegom.

Een mechanisch ventilatiesysteem zuigt lucht af door middel van ventielen in de keuken, badkamer en toilet. Schone lucht wordt aangevoerd via open ventilatieroosters. Met een standenschakelaar kunt u de hoeveelheid af te zuigen lucht regelen. Wij raden aan uw systeem regelmatig te laten onderhouden. Hierdoor bent u verzekerd van een goedwerkend ventilatiesysteem dat voldoende afzuigcapaciteit levert.

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak. Wij installeren mechanische ventilatie met name in de Bollenstreek en Haarlemmermeer, zoals Lisse, Nieuw-Vennep, Hoofddorp en Hillegom.

Lees meer over onderhoud mechanische ventilatie

Neem contact opTop