CS Centrale Verwarming
Lijst limit 3
Pagina: «   1   »
firstdiff
24/7 storingsdienst Cv-ketel onderhoud Cv-ketel installatie Centrale verwarming

CSCV: uw installateur in Nieuw-Vennep, Hoofddorp Lisse, Hillegom e.o.

CS Centrale Verwarming uit Nieuw-Vennep is dé aangewezen partij voor cv-ketel installatie, onderhoud en reparatie. Ook voor de complete aanleg van uw centrale verwarming, zoals het plaatsen van radiatoren en vloerverwarming kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij bieden op een persoonlijke manier de beste service: u bent bij ons geen nummer, maar een goede klant. Als installateur staan we voor u klaar in de regio Haarlemmermeer en de Bollenstreek, zoals Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom en Hoofddorp.


Cv-ketel specialist

Het kopen van een nieuwe cv-ketel is een grote investering, wij vinden het dan ook belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Onze installateur komt graag thuis bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden voor uw situatie te bespreken. Naast een gedegen advies, kunt u ook uitgaan van een perfecte en nette installatie.

 

Cv-ketel onderhoud

Voor jarenlang plezier van uw cv-ketel is regelmatig onderhoud belangrijk. Uw verwarmingsketel gaat niet alleen langer mee, ook veel storingen worden voorkomen. Bovendien blijft door regelmatige controle het rendement hoog, waardoor energie wordt bespaard. Met een serviceabonnement van CS Centrale Verwarming heeft u altijd de zekerheid van warmte!

 

24/7 storingsdienst

Wij vinden dat een cv-storing zo snel mogelijk opgelost moet worden. Voor onze klanten met een serviceabonnement zorgen we binnen 24 uur en 7 dagen per week voor een vakkundige reparatie. U betaalt geen voorrijkosten of weekendtarief voor storingen.

Bij CS Centrale Verwarming zijn er geen lange wachttijden en loze beloftes, wij staan voor een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs! Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan voor cv-ketel installatie, reparatie en onderhoud of voor de aanleg van uw complete centrale verwarming. Als installateur zijn we met name werkzaam in de omgeving van Haarlemmermeer en de Bollenstreek, zoals Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse en Hillegom.Meer  Neem contact met ons op


Uitgelicht...