cscv-installateur-nieuw-vennep-slide-verwarming

Vloerverwarming tot radiatoren: installatie in Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom e.o.

CS Centrale Verwarming brengt warmte bij u thuis door het compleet installeren van uw centrale verwarming. Van cv-ketel en boiler tot radiatoren en vloerverwarming: de installatie is bij ons in goede handen. Als ervaren installateur komen wij graag bij u langs voor een gedegen advies en een vrijblijvende offerte op maat. Ons werkgebied bestrijkt de regio Haarlemmermeer en de Bollenstreek, zoals Nieuw-Vennep, Lisse, Hillegom en Hoofddorp.


Altijd de juiste cv-ketel

Door onze jarenlange ervaring en uitstekende vakkennis weten wij precies welke cv-ketel past bij uw woonsituatie. Daarbij houden we uiteraard rekening met uw wensen en budget. Wij werken met gerenommeerde merken, zoals Vaillant, Remeha en Intergas. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en excellente prestaties. Wij verzorgen tevens cv-ketel onderhoud, waardoor uw cv-installatie jarenlang meegaat.

Naar de cv-wijzer

onze cv aanbiedingen

Radiatoren of vloerverwarming

Naast een betrouwbare cv-ketel, zijn goed geïnstalleerde radiatoren of vloerverwarming eveneens erg belangrijk. Radiatoren zijn leverbaar in verschillende maten en kleuren. Wilt u een echte eyecatcher in uw woonkamer? Kies dan voor designradiatoren. Wanneer u wilt besparen op uw energierekening en tegelijkertijd veel warmtecomfort wenst, dan is vloerverwarming iets voor u. Vloerverwarming verwarmt de ruimte gelijkmatig en werkt efficiënter dan reguliere radiatoren. Door de gelijkmatige verwarming is er nauwelijks sprake van temperatuurverschillen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare installateur voor de aanleg van vloerverwarming of voor het installeren van radiatoren en cv-ketel, dan zijn wij de aangewezen partij. CS Centrale Verwarming staat voor u klaar in de Bollenstreek en Haarlemmermeer, zoals Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Lisse, Hillegom en omstreken. 

Maak afspraakTop